Presentation   Bocker Blogg


Förord av Ingmar Johánsson

Liv i sikte är en märklig bok. Unik i sitt slag. Astrid Ståhlberg är duktig med ord. Språket är koncentrerat och förtätat. Lodande. Förankrat i en autentisk erfarenhet. Boken handlar om upprättelse. Hur människor, misshandlade i sina innersta djup, även av sig själva, får tillbaka sitt människovärde. Läkedomstiden är livslång. En teologi som doftar diesel och hårt arbete. Kaffe, skratt och glädje. Gud är en av oss runt detta bord. Liv i sikte är en bok jag varmt rekommenderar till var och en som vill bli smittad av den medmänsklighet som gör oss tvättäkta inifrån och ut.

Ingmar Johánsson, Musiker och präst.

 

   
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/92/2003692/astridstahlberg.se/public_html/dbconnect.php on line 4
 
Just Nu
 
onsdag 22 september 2021   kl: kl 11-12
HÖSTDAGJÄMNINGENS GRATISerbjudande: Kreativ Självreflexion. Anmäl dig till astrid@astridstahlberg.se, så får du information, möteslänk och tips om vad du behöver ha till hands för kreativitet. VÄLKOMMEN!
 
lördag 25 sept 2021   kl: kl 10-11
HÖSTDAGJÄMNINGENS GRATISerbjudande: Skapande Bibelreflexion. Anmälan till astrid@astridstahlberg.se för information, möteslänk och materiel att ha till hands. VÄLKOMMEN!
 
maila hem