Presentation   Bocker Blogg


Förord av Ingmar Johánsson

Liv i sikte är en märklig bok. Unik i sitt slag. Astrid Ståhlberg är duktig med ord. Språket är koncentrerat och förtätat. Lodande. Förankrat i en autentisk erfarenhet. Boken handlar om upprättelse. Hur människor, misshandlade i sina innersta djup, även av sig själva, får tillbaka sitt människovärde. Läkedomstiden är livslång. En teologi som doftar diesel och hårt arbete. Kaffe, skratt och glädje. Gud är en av oss runt detta bord. Liv i sikte är en bok jag varmt rekommenderar till var och en som vill bli smittad av den medmänsklighet som gör oss tvättäkta inifrån och ut.

Ingmar Johánsson, Musiker och präst.

 

   
 
Just Nu
 
onsdag 6 oktober   kl: 11-12
Kreativ SjÀlvreflexion, vilket innebÀr allvar och lek med ord, fÀrg och fantasi utifrÄn ett tema; allt i syfte att stÀrkas och utvecklas tillsammans. Kom och pröva gratis en första gÄng. ...Maila din anmÀlan till astrid@astridstahlberg.se, sÄ fÄr du veta kreativitetsmaterial och möteslÀnk.
 
lördag 9 oktober   kl: 11-12
Skapande Bibelsamtal. Med kreativitet, fÀrger, skrivande och samtal möts vi kring en mycket kort bibelrad. Kom och pröva gratis en första gÄng. Maila till astrid@astridstahlberg.se, sÄ fÄr du instruktion om vad du behöver till hands vid datorn och möteslÀnk. VÀlkommen!
 
maila hem